Szolgáltatások

A Távőr-Tech Távfelügyeleti Kft. biztonságtechnikai szolgáltatások keretein belül vállalja mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, tervszerű megelőző karbantartását és hibaelhárítását.

Elektronikus biztonságtechnikai rendszerek:
– Beléptető rendszerek
– Behatolás-védelmi rendszerek
– Kamera rendszerek
– Tűzjelző rendszerek

A Társaság távfelügyeleti szolgáltatásai – a jelzések és intézkedések típusától függően – kiterjedhetnek az ügyfél és az általa megjelölt személyek értesítésére, valamint a reagáló szolgálat helyszíni intézkedésére.

Távőr-Tech gépkocsi és személyzete

Távfelügyeleti szolgáltatásainkat elsősorban azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik egy viszonylag alacsony telepítési- és havidíj ellenében értékeik biztonságáról szeretnének gondoskodni, illetve mindazoknak, akiknek olyan szolgáltatásra van szükségük, amelynek keretében riasztás esetén a lehető leghamarabb megtörténik a kívánt intézkedés.

Ügyfeleink számára egyedi igények alapján személyre szabott intézkedési rend kialakítását is biztosítjuk.


Távfelügyeleti szolgáltatásaink:

Távfelügyelet
Távfelügyeleti szolgálatunk az Ön ingatlanjában történő rendkívüli események megfigyelését és ellenőrzését végzi a nap 24 órájában.
Részletek >>>

Riasztórendszer kiépítése
Társaságunk csak minősített biztonságtechnikai rendszerek kivitelezését vállalja. Az általunk kivitelezett rendszerekre 12 hónapos garanciát vállalunk.
Részletek >>>

Kamerarendszer kiépítése
A videós megfigyelő rendszerek mára a korszerű biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak.
Részletek >>>

Egészségügyi vészjelzés
Állandó felügyeletet igényel egy idős családtag vagy egy beteg szerettünk? A legtöbb embernek nincs lehetősége ezt megoldani, de mi rájuk is vigyázunk!
Részletek >>>

Gépjármű-felügyelet
Személyautó, tehergépjármű, munka- és haszongépek. Nélkülözhetetlenek, értékük van és legfőképpen nehéz állandóan felügyelni őket, de nem lehetetlen!
Részletek >>>

Pénz- és érték trezorálás
Nincs lehetősége biztonságba helyezni értékeit se otthonában, se a munkahelyén? Cégünk fegyveres szolgálatának központjában vállaljuk készpénze és egyéb értékeinek megőrzését!
Részletek >>>

Kulcsőrzés
Távfelügyeleti központunkban vállaljuk kulcsainak megőrzését, kérés esetén helyszínre szállítását a nap 24 órájában!
Részletek >>>

Kiegészítő szolgáltatások
Személy- és gépjárműkíséret, Személyvédelem, Pénz- és értékszállítás, Szállítmánykísérés és őrzés
Részletek >>>