Kulcsőrzés

Kulcsőrzés szolgáltatást biztosítunk távfelügyeleti központunkban. Vállaljuk kulcsainak megőrzését, kérés esetén helyszínre szállítását a nap 24 órájában!

Néhány példa arra, miért előnyös egy tartalékkulcs őrzött elhelyezése:

Ház- és lakáskulcs: Időközönként hosszabb időre is elhagyja otthonát? Nem szeretné az úton magánál tartani a kulcsokat feleslegesen? Esetleg előfordult már, hogy becsukódott az ajtó és Ön kizáródott a lakásból? Be kéne engedni egy szerelőt vagy egy ismerőst a házba, de nincs lehetőségük találkozni? Megannyi okot fel lehet sorolni, amikor jól jöhet egy biztonságos kulcselhelyezés és egy megbízható személy, aki felügyelheti annak használatát.

Nyaralókulcs: Egy rövidebb nyaralás alkalmával is számos tárgyat, csomagot viszünk magunkkal. Ilyenkor könnyen megesik az emberrel, hogy elfelejti eltenni a telefontöltőt, a fényképezőt… vagy a nyaraló kulcsait. Másrészt szezonban a strandokat megszállják a (zseb)tolvajok, akik kihasználják az óvatlan pillanatokat. Ezekben a kellemetlen helyzetekben egy telefonhívás választja el tartalékkulcsától, melyet kérése esetén a járőr a lehető legrövidebb időn belül elszállít önnek.

Objektum-, raktár- és irodakulcs: Az ingatlant többen használják, de eltérő időközökben? A kulcs biztos helyen mindig megtalálható a jogosultak számára, emellett nyomon követhető ki és mikor használja az adott létesítményt.

Széfkulcs: Akik előszeretettel lapozgatják sikeres emberek életrajzait vagy a pénzügyi intelligenciáról szóló könyveket, tudják, hogyan védhetik meg saját maguktól az összegyűjtött vagyonukat, tartalékaikat. Az egyik leghatékonyabb módszer, amit alkalmazhatunk, ha a pénzt vagy értékpapírokat tartalmazó széf és annak a kulcsa külön-külön helyen található. Így a nagyobb összegű költekezéshez plusz utat kell megtenni, plusz időt kell rászánni, így kétszer meggondoljuk, hogy valóban szükségünk van-e az adott cikkre, befektetésre.

Gépjárműkulcs: Sokan jártak már úgy, hogy a kulcs bezáródott az utastérbe, de megesik, hogy egy túlpörgetett nap végére egyszerűen elveszíti, rosszabb esetben ellopják azt. Az autót persze nem akarjuk ott hagyni, ahol van, viszont a drasztikus megoldások (elszállítás, az ablak betörése, a zár feltörése, stb.) költségesek. Ha nincs senki otthon, aki el tudná juttatni Önnek a tartalékot, nem igazán maradnak lehetőségek, kivéve egyet… ha nálunk helyezte el a pótkulcsot.

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is várjuk önt!

Ide kattintva megismerheti további ajánlatainkat.