Cégismertető

Társaságunk jogelődjeivel 1990 óta van jelen a hazai vagyonvédelem piacán. Célunk a Dunántúli régió egyik meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásaként integrált biztonsági megoldásokat kínálni partnereinknek.

Üzleti ars poétikánk: megbízhatóság, tisztességes üzleti magatartás és partnereink igényeihez igazodó proaktív magatartás.

Munkatársaink gondos kiválasztást követően alapos és rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt. Képzési tematikánkat minden esetben az adott szerződés keretein belül ellátandó feladatokhoz igazítjuk, nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy munkavállalóink gyakorlati példákon keresztül sajátítsák el tudásukat. Sokrétű munkájukhoz hozzátartozik, hogy felismerjék a potenciális veszélyforrásokat, és szükség esetén a biztonsági előírásoknak megfelelő intézkedéseket megtegyék.

A Távőr-Tech Kft. biztonságtechnikai szolgáltatások keretein belül vállalja mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, tervszerű megelőző karbantartását és hibaelhárítását.

Elektronikus biztonságtechnikai rendszerek:
– Beléptető rendszerek
– Behatolás-védelmi rendszerek
– Kamera rendszerek
– Tűzjelző rendszerek
– Műholdas, online flottakövetés
– Gépjármű távfelügyelet és GPS-es gépjárművédelem
– Egészségügyi vészhívó
– Egyéb, ügyfeleink által igényelt szolgáltatás

A Társaság távfelügyeleti szolgáltatásai – a jelzések és intézkedések típusától függően – kiterjedhetnek az ügyfél és az általa megjelölt személyek értesítésére valamint a reagáló szolgálat helyszíni intézkedésére.

Távfelügyeleti szolgáltatásainkat elsősorban azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik egy viszonylag alacsony telepítési- és havidíj ellenében értékeik biztonságáról szeretnének gondoskodni, illetve mindazoknak, akiknek olyan szolgáltatásra van szükségük, amelynek keretében riasztás esetén a lehető leghamarabb megtörténik a kívánt intézkedés. Ügyfeleink számára egyedi igények alapján személyre szabott intézkedési rend kialakítását is biztosítjuk.