Gépjármű-felügyelet

A gépjármű-felügyelet személyautó, tehergépjármű, munka- és haszongépek esetében nagymértékben növeli cége biztonságát. Ezek a gépek nélkülözhetetlenek, értékesek és legfőképpen nehéz állandóan felügyelni őket, de nem lehetetlen!

Egy műholdas, felhasználóbarát szoftverrel rendelkező rendszert telepítünk gépjárműibe, mely képes védelmi, logisztikai, üzemeltetési és azonosítási feladatok távoli ellenőrzését támogatni.


Az eszköz számos be- és kimenettel rendelkezik, melyhez külső és belső érzékelők kapcsolhatók. Ilyen lehet a billentést vagy ajtónyitást érzékelő szenzorok, az autóriasztó, az immobilizer, a tachográf, a rakodótér hőmérsékletét felügyelő hőmérők, valamint az üzemanyag mennyiségét mérő szondák és átfolyás mérők, hogy csak néhány példát említsünk az ellenőrzési lehetőségek közül.

Az RFID olvasó segítségével azonosíthatjuk sofőrünket és megkülönböztethetjük a magán és a szolgálati utak adminisztrálását.

A gyújtást, a fordulatszámot és az üzemanyagfogyást is képes a gépjárműből érkező CAN-FMS információból értelmezni (- ilyen esetben mindig szükséges egyeztetni a jármű gyártójával vagy hivatalos szakszervizével, aki az illesztést elvégezheti).

Távőr-Tech gépjármű-felügyelet munka közben

Illetéktelen használat vagy lopás esetén az eltulajdonított gépjárművet a tulajdonos utasítására a rendszer – a baleset-biztonsági szempontokat figyelembe véve – megállítja, majd a gyújtást kikapcsolja.

Az eszköz beépített gyorsulásmérővel rendelkezik, így egy esetleges balesetről is időben értesülhetünk, mely életet menthet.

A készüléket a gépkocsi nehezen hozzáférhető rejtett részeibe szerelik be, ezért a telepítést minden esetben érdemes szakemberre bízni.

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is várjuk önt!

Ide kattintva megismerheti további ajánlatainkat.