Egészségügyi vészjelzés

Az egészségügyi vészjelzés életet menthet!
Állandó felügyeletet igényel egy idős családtag vagy egy beteg szerettünk? A legtöbb embernek nincs lehetősége ezt megoldani, de mi rájuk is vigyázunk! Egészségügyi vészjelzés szolgáltatásunk keretében biztosítjuk ön és szerettei védelmét.

Többféle technikai megoldás is segít biztonságban tudni azokat, akikre nézve egy esetleges rosszullét vagy rossz mozdulat segítség hiányában veszélyes lehet.

Távőr-Tech - egészségügyi vészjelzés

Választhatunk nyakba akaszthatós vészgombot, pulzusmérő karórát vagy olyan eszközt is, amely jegyzi a védett személy egészségügyi adatait (pl. vérnyomás, vércukor, véroxigén szint, EKG, testsúly, stb.) a beszedett gyógyszerek mennyisége és adagolása mellett, hogy a kiérkező orvos hatékonyan és gyorsan tudjon reagálni. Mindezeken felül beépített esés-érzékelővel és akár GPS-es nyomkövetéssel is erősíthetjük a beteg biztonságát.

Távőr-Tech

Egészségügyi vészjelzés esetén a diszpécser mindent félretéve megkezdi az intézkedést és a vonuló szolgálatot azonnal a címre indítja.

Az egészségügyi távfelügyelet lényege egyszerű: a mindennapos otthoni életért, a saját környezetért biztonságérzetet nyújtunk az idősek és betegek, ezzel egyidejűleg szeretteik számára!

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is várjuk önt!

Ide kattintva megismerheti további ajánlatainkat.

Ha még nem használja szolgáltatásunkat, akkor vészhelyzet esetén mindíg hívja a központi segélyhívó telefonszámát: 112. E számon az Európai Unió területén mindíg a legközelebbi készenléti szervtől kaphat segítséget.