Távfelügyelet szolgáltatás

Távfelügyelet szolgálatunk az Ön ingatlanjában történő rendkívüli események megfigyelését és ellenőrzését végzi a nap 24 órájában.

Legyen szó lakásról, családi házról vagy üzlethelyiségről, ipari létesítményről, a kiépített biztonsági rendszerek segítségével szakembereink a megfelelő módon tudnak reagálni a különböző jelzésekre – a megbízóinkat tájékoztatva, igényeiket figyelembe véve.

Távőrtech - távfelügyelet
Távőr-Tech – távfelügyelet központ

Szükség esetén diszpécsereink haladéktalanul a helyszínre vezényelik az állandó készenlétben álló kivonuló szolgálatunkat. Kiemelten ide tartozik a támadás- és pánik-, a tűzjelzés és az egészségügyi riasztás.

Fegyveres elfogó járőreinket korszerű gépjárművel és képzésekkel támogatjuk munkájukban. Intézkedésük fő szempontja az emberi élet és a vagyon védelme, biztosítása.


A riasztórendszerek jelzései:

Távőr-Tech távfelügyelet - Betörésjelzés

Betörésjelzés: Az érzékelőknek köszönhetően meghatározható a behatolás helye és ideje, illetve a sziréna fény és hangjelzéssel zavarja a behatoló cselekvését.

Távőr-Tech távfelügyelet - Szabotázsjelzés

Szabotázsjelzés: A riasztórendszer rongálását (kikapcsolt állapotban is) jelzi.

Távőr-Tech távfelügyelet - Állapotjelzés

Állapotjelzés: Amennyiben áramkimaradás történik, vagy adott szint alá esik az akkumulátor töltöttsége, azt a rendszer automatikusan jelzi a diszpécser szolgálatnak.

Távőr-Tech távfelügyelet - Támadásjelzés

Támadásjelzés: A jól megtervezett támadásnál is olyan fokozott tud lenni egy támadó adrenalinszintje, agresszivitása, mint a hirtelen felindulásból elkövetett cselekményeknél. Mindenképp el kell kerülni, hogy az elkövető pánikba essen, mert megfontolatlan döntéseket hozhat, ha hirtelen instabilitást, a váratlannál nagyobb veszélyt érzékel. Ezért ezekben az esetekben az áldozat úgynevezett „néma riasztást” tud küldeni a diszpécser szolgálatnak. A jelzés ugyanúgy megérkezik a központba, de a sziréna nem ad ki se hang-, se fényjelzést és a távfelügyelet a támadó tudta nélkül kezdheti meg az intézkedést.

Távőr-Tech távfelügyelet - Kényszerített nyitás jelzése

Kényszerített nyitás jelzése: Hasonlóan a támadásjelzéshez, itt is néma riasztás történik. Amennyiben valakit fegyverrel vagy más, egyéb módon kényszerítenek a rendszer kiiktatására, azt egy külön kód segítségével jelezheti a szolgálat felé. Az adott kód beütésével a riasztó rendben kikapcsol, de a szolgálat tudomást szerez a támadásról és a támadó tudta nélkül kezdheti meg az intézkedést.

Távőr-Tech távfelügyelet - Teszt

Tesztjelentés: A rendszer adott időközönként automatikusan jeleket generál, amikkel ellenőrizhető az objektum és az ügyeleti számítógép közötti kapcsolat.További, igényelhető távfelügyeleti szolgáltatások:

Távőr-Tech távfelügyelet - Videó

Videó távfelügyelet: Az ingatlanba telepített videórendszer 24 órás központi felügyelete. Azon helyeken, ahol nincs szükség vagy lehetőség biztonsági szolgálat fenntartására, ezt a költséghatékony megoldást tudjuk ajánlani megbízóinknak. Gyanús mozgás esetén a diszpécser információkkal tud szolgálni és szükség esetén meg tudja kezdeni az igényelt intézkedést.

Távőr-Tech távfelügyelet - Gépjármű felügyelet

Gépjármű-felügyelet: Személyautó, tehergépjármű, munka- és haszongépek. Nélkülözhetetlenek, értékük van és legfőképpen nehéz állandóan felügyelni őket, de nem lehetetlen! Részletek >>>

Távőr-Tech távfelügyelet - Egészségügyi jelzés

Egészségügyi jelzés: Testen viselhető vészjelző segítségével idős és/vagy beteg hozzátartozóink egy gombnyomással kérhetnek azonnali segítséget. Részletek >>>

Távőr-Tech távfelügyelet - Tűzjelzés

Tűzjelzés fogadása: Az érzékelőknek köszönhetően meghatározható a tűz keletkezésének helye és ideje, amelyre a távfelügyelet azonnal reagál.

Távőr-Tech távfelügyelet - Naplózás

Nyitás-zárás figyelése, naplózása: Segítségével nyomon követhető az alkalmazottak munkaidőn kívüli bejárása, illetve jelzi a távfelügyelet felé a nyitás és/vagy zárás elmaradását. Ilyen esetekben a diszpécser haladéktalanul értesíti a megbízót. Lehetőség van egyedi, csak zárásra jogosító kódokat megadni pl. takarító személyzet vagy bizalmat élvező, külsős dolgozók számára.

Távőr-Tech távfelügyelet - Tiltott idő

Tiltott időintervallum figyelés: Lehetőség van időpontokat kijelölni, melyek közt senki sem tartózkodhat az őrzendő objektumban. Ha a megjelölt időszakban az ott tartózkodásra utaló jelzés érkezik a távfelügyeletre, a diszpécser haladéktalanul értesíti a megbízót.

Távőr-Tech távfelügyelet - Tiltott kód

Tiltott kód figyelés: Technikailag megegyezik a „Tiltott időintervallum figyelésének” működésével, de ebben az esetben adott személyek jelenlétét észlelhetjük (az egyedi kódjuk alapján). Amennyiben valaki a megadott időben jogosulatlanul lép a területre, helyiségbe, a rendszer jelzést küld a távfelügyelet számára, a diszpécser pedig haladéktalanul értesíti a megbízót.

Távőr-Tech távfelügyelet

Műszaki berendezések távfelügyelete: Az állandó üzemű berendezések (pl.: hűtők, klíma, felvonó, stb.) távfelügyeletét jelenti. Amennyiben áramszünet vagy bármilyen technikai probléma merül fel, még a nagyobb károk kialakulása előtt megkezdhető a javítás.

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is várjuk önt!

Ide kattintva megismerheti további ajánlatainkat.