Kamerarendszer kiépítése

Kamerarendszer kiépítése az Ön igényei szerint, tanácsadással, személyre és üzletre szabottan.

Videós megfigyelő rendszerek megoldásai:

A videós megfigyelő rendszerek mára a korszerű biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak. Áruházakban, üzletekben, irodákban, bankokban, pénzintézetekben és otthonunkban is, de az élet számtalan területén már nem elég egy betörés vagy lopás tényét egy riasztórendszerrel konstatálni, szükséges, mondhatni elengedhetetlen segítség az elkövető azonosításában és elfogásában a képrögzítés.

Egyre több üzleti ügyfelünk keres meg minket azzal a kéréssel, hogy értékeit szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni és nem csak a bolti tolvajokkal szemben, valamint akkor is, amikor hosszabb ideig távol kell maradni az üzlettől. Másrészt a videós megfigyelő rendszerrel folyamatos ellenőrzést tud biztosítani a munkavégzés hatékonyságáról. Ebben nyújt segítséget cégünk egy minden igényt kielégítő videó rendszerrel, mellyel bizonyos helyeken a lehető legjobb álcázással tudja nyomon követni a védett területen történő mozgást, valamint a nap 24 óráján keresztül folyamatos megfigyelést tud biztosítani akár otthonról, akár a világ bármely pontjáról, ahol internetes elérhetőség van.

Cégünk olyan biztonsági kamera rendszerek tervezését és kivitelezését ajánlja partnereinek, amely megbízható, korrekt, felhasználható képeket rögzít egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor. A képrögzítés időtartama eszköztől és minőségtől függően 1 naptól akár több hónapig is megoldható!

A kamerák elhelyezéséhez, esetleges elrejtéséhez tanácsot adunk, valamint biztosítunk olyan eszközöket, melyeket illetéktelen személyek nem vesznek észre, így azt nem tudják hatástalanítani. Figyelem! Fontos, hogy a kamerarendszerek kiépítése összhangban legyen az adatvédelmi előírásokkal.

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is várjuk önt!

Ide kattintva megismerheti további ajánlatainkat.